Τηλ.::
Κίνα Προπληρωμένοι μετρητές ηλεκτρικής ενέργειας κατασκευαστής
Shenzhen Calinmeter Co,.LTD

 

Κοβάλτιο Calinmeter Shenzhen, .LTD 

 

Αρχική Σελίδα

Shenzhen Calinmeter Co,.LTD

Μερικές λέξεις για μας
1 2 3 4 5 6

Shenzhen Calinmeter Co,.LTD

Calin, όπως προέρχεται από την ένωση της Κίνας της καινοτομίας, ημερομηνίες πίσω στο έτος 2006 όταν ανέπτυξε η ομάδα μας τη νέα γενιά του ηλεκτρονικού προπληρωμένου μετρητή ώρας κιλοβάτ καρτών ΚΜΕ για το κρατικό πλέγμα της Κίνας. Τώρα υπάρχουν πάνω από 1.000.000 PC αυτός ο τύπος έξυπνων ηλεκτρικών μετρητών προκαταβολής πληρωμής που λειτουργούν ως βασικές συσκευές προστασίας εισοδήματος για τις χρησιμότητες και φορείς παροχής υπηρεσιών μέσα και έξω από την Κίνα. 


Κάθε μέλος της ομάδας Ε&Α Calin εξυπηρέτησε πάντα στις πρώτης κατηγορίας κινεζικές επιχειρήσεις μετρητών και συνέβαλε στη γρήγορη ανάπτυξη της έξυπνης μετρώντας βιομηχανίας στην Κίνα. Με την απέραντες εμπειρία και την πείρα τομέων πρώτων γραμμών, Calin προσφέρει μια ευρεία μετρώντας σειρά προϊόντων, συμπερίληψη από τους συμβατικούς ηλεκτρικούς μετρητές, τα υδρόμετρα, τους προπληρωμένους μετρητές, τους ασύρματους μετρητές επικοινωνίας, την πώληση και τα συστήματα διαχείρισης, έξυπνες λύσεις δοσολογίας AMR/πολυεθνικής συμφωνίας για τις επενδύσεις, διαβούλευση, κατάρτιση και υποστήριξη.


Το Calin είναι ο πρόδρομος της προπληρωμένης μετρώντας βιομηχανίας στην Κίνα. Τα προϊόντα και οι λύσεις μας όλα αναπτύσσονται στην έννοια της προστασίας εισοδήματος και της καλύτερης διαχείρισης, και απολαμβάνουν έτσι την πολύ υψηλή φήμη στη βιομηχανία. Ακόμη και τώρα η Κίνα παρέχει τα συστατικά, πλήρη προϊόντα όπως στο cOem, και μετρά το ηλεκτρονικό σχέδιο σε πολλούς άλλους κατασκευαστές μετρητών. Με αυτόν τον cOem και τους εμπορικούς συνεργάτες, η επιχείρηση Calin έχει σε πάνω από 30 χώρες και περιοχές παγκοσμίως. 

 

Για να μοιραστεί με τους πελάτες μας το όφελος από τη σταθερή καινοτομία μας και να δεσμεύσει στο αίτημα των πελατών μας είναι αμετάβλητη αρχή Calin για πάντα. Το τρέξιμο μακρυά από την ευθύνη είναι πάντα. Το Calin θα συνεχίσει τους πελάτες μας με την καλύτερες καινοτομία και την υποχρέωσή μας να δημιουργήσουμε το καλύτερο αμοιβαίο όφελος.

Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Εξαγωγέας

Μάρκες : Calin

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~150

Ετήσιες πωλήσεις : 3,000,000-5,000,000

Ιδρύθηκε Έτος : 2008

Εξαγωγή pc : 60% - 70%

υπηρεσία της εταιρίας

Εκπαιδευτική υπηρεσία-- Η βοήθεια εσείς το κάνει μόνος σου

 

Η θεμελιώδης σειρά μαθημάτων που οδηγεί στην επιτυχία οποιουδήποτε προγράμματος είναι η μεταφορά των δεξιοτήτων και της γνώσης. Για αυτόν τον λόγο, Calin ειδικεύεται στην παροχή των εκπαιδευτικών μαθημάτων σε όλες τις πτυχές της λειτουργίας προγράμματος.

 

Ένα βασικό όφελος της κατάρτισής μας είναι ότι έχουμε καθορίσει διάφορες λειτουργίες ρόλου σύμφωνα με την πραγματική εργασία, η οποία θα εκτελούταν από το προσωπικό που θα είναι χέρια στη λειτουργία. Αυτό επιτρέπει σε σας για να επιλέξει την πιό κατάλληλη σειρά μαθημάτων βασισμένη στη λειτουργία, το επίπεδο και την εμπειρία εργασίας.

 

Υποστήριξη--Κάθε βήμα του τρόπου σας

Το Calin παρέχει άμεσες επικοινωνίες γραφείων ρολογιών του 24/7/365 τις πλήρεις και τη μακρινή τεχνική υποστήριξη υπολογιστών γραφείου TeamViewer. Το Onsite είναι διαθέσιμο κατόπιν αιτήσεως. Το Calin έχει αναπτύξει μια σειρά των συμφωνιών υποστήριξης που επιτρέπουν σε σας για να επιλέξουν την καλύτερη συσκευασία για τις ανάγκες σας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επαγγελματική υπηρεσία-- Πάρτε την πίεσή σας μακριά

 

Το Calin παρέχει τη μεταφερμένη υπηρεσία διαχείρησης για μικρό - μεγέθους οντότητες όπως οι σύνθετοι ιδιοκτήτες, λιανικά εμπορικά πάρκα, κτίρια γραφείων που δεν θέλουν τα χέρια στη λειτουργία συστημάτων. Με τις εγκαταστάσεις εξ' αποστάσεως πρόσβασης, Calin προσφέρει τη διαχείριση δεδομένων, τη γυναικεία κάλτσα αποδείξεων πώλησης προκαταβολής πληρωμής, την παροχή εκθέσεων στατιστικής, κ.λπ. 

 

 

Shenzhen Calinmeter Co,.LTD
2$ο πάτωμα, BD A4 Α1-A7, πάρκο τεχνολογίας Hengkeng Guantian, Beihuan Rd, Shiyan, περιοχή Shenzhen, Κίνα Bao'an
Τηλ.::86-755-23707749
Privacy Policy Κίνα καλής ποιότητας Prepaid Electricity Meters προμηθευτής. Copyright © 2016 - 2019 prepayment-meter.com. All Rights Reserved.