Τηλ.::
Shenzhen Calinmeter Co,.LTD
Shenzhen Calinmeter Co,.LTD

ο μόνος νομικός ιδιοκτήτης του εμπορικού σήματος CALIN και ο μόνος κατασκευαστής των μετρητών χρησιμότητας σειράς Calin.

Επιφύλαξη Calinmeter το δικαίωμα να ακολουθηθούν οποιεσδήποτε νομικές θεραπείες από καθεμία ή την οντότητα που απαιτούν ως ομάδα ή συνεταιρισμός Calin ή διανέμουν τα προϊόντα μετρητών Calin χωρίς κατάλληλες εγκρίσεις.

Αρχική Σελίδα

Shenzhen Calinmeter Co,.LTD

Μερικές λέξεις για μας
Κίνα Shenzhen Calinmeter Co,.LTD Εταιρικό Προφίλ
Κίνα Shenzhen Calinmeter Co,.LTD Εταιρικό Προφίλ
Κίνα Shenzhen Calinmeter Co,.LTD Εταιρικό Προφίλ
Κίνα Shenzhen Calinmeter Co,.LTD Εταιρικό Προφίλ
Κίνα Shenzhen Calinmeter Co,.LTD Εταιρικό Προφίλ
Κίνα Shenzhen Calinmeter Co,.LTD Εταιρικό Προφίλ
Κίνα Shenzhen Calinmeter Co,.LTD Εταιρικό Προφίλ
Κίνα Shenzhen Calinmeter Co,.LTD Εταιρικό Προφίλ
Κίνα Shenzhen Calinmeter Co,.LTD Εταιρικό Προφίλ
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Shenzhen Calinmeter Co,.LTD

Calin, όπως προέρχεται από την ένωση της Κίνας της καινοτομίας, ημερομηνίες πίσω στο έτος 2006 όταν ανέπτυξε η ομάδα μας τη νέα γενιά του ηλεκτρονικού προπληρωμένου μετρητή ώρας κιλοβάτ καρτών ΚΜΕ για το κρατικό πλέγμα της Κίνας. Τώρα υπάρχουν πάνω από 1.000.000 PC αυτός ο τύπος έξυπνων ηλεκτρικών μετρητών προκαταβολής πληρωμής που λειτουργούν ως βασικές συσκευές προστασίας εισοδήματος για τις χρησιμότητες και φορείς παροχής υπηρεσιών μέσα και έξω από την Κίνα. 


Κάθε μέλος της ομάδας Ε&Α Calin εξυπηρέτησε πάντα στις πρώτης κατηγορίας κινεζικές επιχειρήσεις μετρητών και συνέβαλε στη γρήγορη ανάπτυξη της έξυπνης μετρώντας βιομηχανίας στην Κίνα. Με την απέραντες εμπειρία και την πείρα τομέων πρώτων γραμμών, Calin προσφέρει μια ευρεία μετρώντας σειρά προϊόντων, συμπερίληψη από τους συμβατικούς ηλεκτρικούς μετρητές, τα υδρόμετρα, τους προπληρωμένους μετρητές, τους ασύρματους μετρητές επικοινωνίας, την πώληση και τα συστήματα διαχείρισης, έξυπνες λύσεις δοσολογίας AMR/πολυεθνικής συμφωνίας για τις επενδύσεις, διαβούλευση, κατάρτιση και υποστήριξη.


Το Calin είναι ο πρόδρομος της προπληρωμένης μετρώντας βιομηχανίας στην Κίνα. Τα προϊόντα και οι λύσεις μας όλα αναπτύσσονται στην έννοια της προστασίας εισοδήματος και της καλύτερης διαχείρισης, και απολαμβάνουν έτσι την πολύ υψηλή φήμη στη βιομηχανία. Ακόμη και τώρα η Κίνα παρέχει τα συστατικά, πλήρη προϊόντα όπως στο cOem, και μετρά το ηλεκτρονικό σχέδιο σε πολλούς άλλους κατασκευαστές μετρητών. Με αυτόν τον cOem και τους εμπορικούς συνεργάτες, η επιχείρηση Calin έχει σε πάνω από 30 χώρες και περιοχές παγκοσμίως. 

 

Για να μοιραστεί με τους πελάτες μας το όφελος από τη σταθερή καινοτομία μας και να δεσμεύσει στο αίτημα των πελατών μας είναι αμετάβλητη αρχή Calin για πάντα. Το τρέξιμο μακρυά από την ευθύνη είναι πάντα. Το Calin θα συνεχίσει τους πελάτες μας με την καλύτερες καινοτομία και την υποχρέωσή μας να δημιουργήσουμε το καλύτερο αμοιβαίο όφελος.

Κίνα Shenzhen Calinmeter Co,.LTD Εταιρικό Προφίλ 0

Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Εξαγωγέας

Μάρκες : Calin

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~150

Ετήσιες πωλήσεις : 3,000,000-5,000,000

Ιδρύθηκε Έτος : 2008

Εξαγωγή pc : 60% - 70%

ιστορία της εταιρίας

Η Co. μετρητών Keling Shenzhen, ΕΠΕ καθιερώθηκε στις 6 Νοεμβρίου 2015, και η καταχωρημένη διεύθυνσή της είναι στο 6ο πάτωμα της οικοδόμησης α, της επιστήμης Qiaode και του πάρκου τεχνολογίας, Νο 7, πάρκο υψηλής τεχνολογίας Guangming, κοινότητα Tianliao, οδός Yutang, περιοχή Guangming, Shenzhen.

 

Τα επιχειρησιακά προγράμματα είναι: παραγωγή του ηλεκτρονικού ενεργειακού μετρητή, ευφυές υδρόμετρο, μετρητής αερίου, μετρητής θερμότητας, μετρητής αερίου, όργανο, συλλέκτης, συμπυκνωτής, τέσσερα ενσωματωμένος μέτρο σύστημα και εξοπλισμός, ενότητα επικοινωνίας, διεπαφή επικοινωνίας, κιβώτιο μετρητών και πλήρες σύνολο οργάνου πλαστικά προϊόντα και δευτεροβάθμια επεξεργασία για τα διάφορα όργανα παραγωγή της φόρμας.

υπηρεσία της εταιρίας

Εκπαιδευτική υπηρεσία-- Η βοήθεια εσείς το κάνει μόνος σου

 

Η θεμελιώδης σειρά μαθημάτων που οδηγεί στην επιτυχία οποιουδήποτε προγράμματος είναι η μεταφορά των δεξιοτήτων και της γνώσης. Για αυτόν τον λόγο, Calin ειδικεύεται στην παροχή των εκπαιδευτικών μαθημάτων σε όλες τις πτυχές της λειτουργίας προγράμματος.

 

Ένα βασικό όφελος της κατάρτισής μας είναι ότι έχουμε καθορίσει διάφορες λειτουργίες ρόλου σύμφωνα με την πραγματική εργασία, η οποία θα εκτελούταν από το προσωπικό που θα είναι χέρια στη λειτουργία. Αυτό επιτρέπει σε σας για να επιλέξει την πιό κατάλληλη σειρά μαθημάτων βασισμένη στη λειτουργία, το επίπεδο και την εμπειρία εργασίας.

Κίνα Shenzhen Calinmeter Co,.LTD Εταιρικό Προφίλ 0

 

Υποστήριξη--Κάθε βήμα του τρόπου σας

Το Calin παρέχει άμεσες επικοινωνίες γραφείων ρολογιών του 24/7/365 τις πλήρεις και τη μακρινή τεχνική υποστήριξη υπολογιστών γραφείου TeamViewer. Το Onsite είναι διαθέσιμο κατόπιν αιτήσεως. Το Calin έχει αναπτύξει μια σειρά των συμφωνιών υποστήριξης που επιτρέπουν σε σας για να επιλέξουν την καλύτερη συσκευασία για τις ανάγκες σας.

Κίνα Shenzhen Calinmeter Co,.LTD Εταιρικό Προφίλ 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επαγγελματική υπηρεσία-- Πάρτε την πίεσή σας μακριά

 

Το Calin παρέχει τη μεταφερμένη υπηρεσία διαχείρησης για μικρό - μεγέθους οντότητες όπως οι σύνθετοι ιδιοκτήτες, λιανικά εμπορικά πάρκα, κτίρια γραφείων που δεν θέλουν τα χέρια στη λειτουργία συστημάτων. Με τις εγκαταστάσεις εξ' αποστάσεως πρόσβασης, Calin προσφέρει τη διαχείριση δεδομένων, τη γυναικεία κάλτσα αποδείξεων πώλησης προκαταβολής πληρωμής, την παροχή εκθέσεων στατιστικής, κ.λπ. Κίνα Shenzhen Calinmeter Co,.LTD Εταιρικό Προφίλ 2

 

 

Ομάδα επιχείρησης

Στα προηγούμενα πέντε έτη, πωλήσαμε και αναθέσαμε πάνω από 200.000 έξυπνους μετρητές. Είμαστε ο ISO, επικυρωμένη STS επιχείρηση μετρητών. Όχι μόνο κατασκευάζουμε αλλά και σχεδιάζουμε για άλλες επιχειρήσεις μετρητών μέσα και έξω από China.We εκτιμάμε ειλικρινά για το δόσιμο αυτής της πιθανότητας που εισάγει το πιό πρόσφατο προϊόν technologyand μας για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας. Πιστεύουμε η πείρα έξυπνης δοσολογίας ότι μας είναι σημαντική για σας στους τομείς σας.

Shenzhen Calinmeter Co,.LTD
Πάτωμα 6, BD A6, πάρκο τεχνολογίας Qiaode, Kelian Rd, περιοχή Shenzhen, Κίνα Guang Ming
Τηλ.::86-755-23707749
Mobile Site Privacy Policy | Κίνα καλός ποιότητας Προπληρωμένοι μετρητές ηλεκτρικής ενέργειας προμηθευτής. © 2016 - 2022 prepayment-meter.com. All Rights Reserved.