Τηλ.::
Shenzhen Calinmeter Co,.LTD
Shenzhen Calinmeter Co,.LTD

ο μόνος νομικός ιδιοκτήτης του εμπορικού σήματος CALIN και ο μόνος κατασκευαστής των μετρητών χρησιμότητας σειράς Calin.

Επιφύλαξη Calinmeter το δικαίωμα να ακολουθηθούν οποιεσδήποτε νομικές θεραπείες από καθεμία ή την οντότητα που απαιτούν ως ομάδα ή συνεταιρισμός Calin ή διανέμουν τα προϊόντα μετρητών Calin χωρίς κατάλληλες εγκρίσεις.

Αρχική Σελίδα

Shenzhen Calinmeter Co,.LTD Γύρος εργοστασίων

 • Γραμμή Παραγωγής

  Όπως αναφέρεται στο σχεδιάγραμμα επιχείρησης, Calin παρέχει το μετρητή στα συστατικά, που τελειώνουν - προϊόντα καθώς επίσης και ηλεκτρονικό σχέδιο σε άλλες κατασκευαστικές επιχειρήσεις μετρητών. Και Calin χτίζει μια πλήρη βιομηχανική εγκατάσταση με τα σύγχρονα πρότυπα του ISO που τοποθετούνται στην περιοχή Longhua της πόλης Shenzhen ως Co. Shenzhen Calinmeter, ΕΠΕ. Είναι μια γραμμή παραγωγή και βαθμολόγηση 6 γραμμών SMT, 6 γραμμών βαθμολόγησης, 2 γραμμών συνελεύσεων, 2 δωματίων γήρανσης, 1 εργαστηρίου και 1 αποθήκης εμπορευμάτων. Η ετήσια ικανότητα παραγωγής της είναι ενιαία φάση 1.500.000 PC και 700.000 τριφασικοί ενεργειακοί μετρητές PC. 

   

  ΓΡΑΜΜΉ SMT  -

   

  Shenzhen Calinmeter Co,.LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

   

  Γραμμή συνελεύσεων -

   

  Shenzhen Calinmeter Co,.LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

   

  Βαθμολόγηση και δοκιμή -

  Shenzhen Calinmeter Co,.LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

 • OEM / ODM

  Ο σχεδιασμός, η ανάπτυξη και η κατασκευή ενός νέου μετρητή είναι μια απαίτηση και μια ανταγωνιστική επιχείρηση. Το Calin αφιερώνεται για να παρέχει την επαγγελματικές κατασκευαστικές υπηρεσία και τις λύσεις στους πελάτες, συμπεριλαμβανομένου SMT, PCBA, ASSY και της δοκιμής.

  Shenzhen Calinmeter Co,.LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

   

  Συμβατικό OEM/ODM σχεδιάζει ακριβώς και κατασκευές, που ανταποκρίνονται παθητικά στην πελάτης-καθορισμένη προδιαγραφή και τις υπάρχουσες απαιτήσεις. Η υπηρεσία του Calin καθορίζει τις προδιαγραφές για σας και παρέχει φιλενεργά σε σας τις ιδέες, και συνεργαζόμαστε επίσης με σας για να εκπληρώσουμε τις μελλοντικές απαιτήσεις. Η πλήρης υπηρεσία μας περιλαμβάνει 7 στάδια. Αρχικοί από το στάδιο S0 με την έρευνα αγοράς και τη νοημοσύνη για να σας βοηθήσουμε να διατυπώσετε την έννοια προϊόντων, φέρνουμε έπειτα το πρόγραμμα ζωντανό με ένα πρόγραμμα λάκτισμα-μακριά. Η έρευνα και η ανάπτυξη, το σχέδιο, η ποιοτική επαλήθευση, η δοκιμή, και το τελικά πειραματικό τρέξιμο παραγωγής του προϊόντος θα ακολουθούσαν σύντομα κατόπιν. Τέλος, όταν αποδειχθεί το πειραματικό τρέξιμο επιτυχές, θα αρχίζαμε την παραγωγή και την αποστολή όγκου στους πελάτες. Όπου διαφέρει από τις παραδοσιακές υπηρεσίες cOem, είναι ότι η υπηρεσία Zhongcheng δεν σταματά εδώ: μάλλον συνεχίζουμε να βοηθάμε τον πελάτη με τη διαχείριση κύκλου της ζωής προϊόντων και να βελτιωνόμαστε επάνω στο υπάρχον προϊόν για να κρατήσουμε τους πελάτες μας στη εξέχουσα θέση της καινοτομίας.

   

   

   

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen Calinmeter Co,.LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Rozelle Max

Τηλ.:: +86-755-29425084

Φαξ: 86-755-23707749

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς
Shenzhen Calinmeter Co,.LTD
Πάτωμα 6, BD A6, πάρκο τεχνολογίας Qiaode, Kelian Rd, περιοχή Shenzhen, Κίνα Guang Ming
Τηλ.::86-755-23707749
Mobile Site Πολιτική Απορρήτου | Κίνα καλός ποιότητας Προπληρωμένοι μετρητές ηλεκτρικής ενέργειας προμηθευτής. © 2016 - 2022 prepayment-meter.com. All Rights Reserved.